Natuurlijke producten


Waarom natuurlijke producten? Omdat 60% van wat je op je huid smeert, in je bloedbaan terecht komt. Wanneer deze producten schadelijke ingrediënten bevatten, schaadt dit jouw gezondheid.

Erg veel verzorgingsproducten, bevatten enorm veel schadelijke stoffen. Deze stoffen kunnen kankerverwekkend zijn en de voortplantingsorganen en hersenfuncties verstoren. Iets wat je vast niet wilt!

100% natuurlijke (huid)verzorgingsproducten:

Producten die uitsluitend ingrediënten bevatten die afkomstig zijn uit de natuur, dus niet synthetisch gemaakt in een laboratorium. Tijdens alle behandelingen bij Natuurlijk Diantha wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurlijke-, biologische en dierproefvrije producten van Volatile op basis van aromatherapie.

Vermijd vooral de producten met de volgende ingrediënten: Ftalaten (weekmakers) en parabenen (op etiket herkenbaar als 'parabenen', met vaak voorafgaand: methyl-, ethyl-, propy- en isobutyl) Vermijd ook producten met kunstmatige parfums, synthetische oliën en uv-filters. Ook producten met aluminium, sulfaten en methylisothiazolinone (MI) zijn schadelijk.

Contact

Natuurlijk Diantha Diantha te Rijdt
Trondheimstraat 23 (1e etage)
7559 JE Hengelo074-2778286
06-51494793
kvk. 66273439
natuurlijkdiantha@gmail.com